Podcastserie: Zorg voor talent! met talentenfluisteraar Luk Dewulf

Podcastserie: Zorg voor talent! met talentenfluisteraar Luk Dewulf
Podcastserie: Zorg voor talent! met talentenfluisteraar Luk Dewulf

In deze podcastserie gaat Wendelien Wouters in gesprek met talentenfluisteraar Luk Dewulf en drie (On)bekende talenten die mee hebben gedaan aan het Ontwikkeltraject (On)bekend talent. In dit Ontwikkeltraject gingen 9 mbo-zorgverleners aan de slag met het doorvoeren van een zelfgekozen verbetering in hun zorgpraktijk. In de drie podcasts die je kunt beluisteren staat steeds 1 talent centraal: wat heeft hij/zij ingezet om het project uit voeren? En hoe kijkt talentenfluisteraar Luk Dewulf hiernaar? Laat je inspireren!

Podcast: Zorg voor talent! Luk Dewulf met Sandra van Bokkem 

In deze podcast gaat Wendelien Wouters in gesprek met talentenfluisteraar Luk Dewulf en (On)bekend talent Sandra van Bokkem. Sandra deed mee aan het Ontwikkeltraject (On)bekend talent en deed daar onderzoek naar aandacht voor afscheid en rouw door het inzetten van een rouwkoffer na het overlijden van een bewoner.

Podcast: Zorg voor talent! Luk Dewulf met Jeanette Ris 

In deze podcast gaat Wendelien Wouters in gesprek met talentenfluisteraar Luk Dewulf en (On)bekend talent Jeanette Ris. 

Jeanette deed mee aan het Ontwikkeltraject (On)bekend talent en wilde terug naar de flow uit coronatijd. Haar doel was een verbeterde werksfeer waarin alle neuzen weer dezelfde kant op staan.

Podcast: Zorg voor talent! Luk Dewulf met Milica Weijers-Stankovic

In deze podcast gaat Wendelien Wouters in gesprek met talentenfluisteraar Luk Dewulf en (On)bekend talent Milica Weijers-Stankovic. Milica deed mee aan het Ontwikkeltraject (On)bekend talent en deed daar onderzoek naar het verlenen van zorg zonder onrustmedicatie. Haar idee bleek succesvol: het is gelukt om de psychofarmaca bij acht cliënten volledig af te bouwen.

Meer weten?

Lees in dit boekje alle projectresultaten van de deelnemers aan het eerste Ontwikkeltraject (On)bekend Talent!

Deel met een collega