Onze partners

Onze kracht is dat we zorgorganisaties, onderzoeksinstituten en kennispartners bij elkaar brengen om samen te werken aan zorgvernieuwing in de ouderenzorg. We zetten projecten en onderzoeken op en werken exclusief voor aangesloten zorgorganisaties aan zorgvernieuwing. Samen signaleren we trends en vertalen we actuele ontwikkelingen naar praktisch toepasbare kennis voor zorgprofessionals.

partners-1

Kennispartner van zorgorganisaties

Trots

We zijn trots dat we de kennispartner zijn van zorgorganisaties ActiVite, De Zellingen, Laurens, Careyn, Marente en Topaz. In overleg met hun zorgprofessionals, bestuurders en innovatie- en opleidingsadviseurs bepalen we jaarlijks welke actuele thema’s we onderzoeken en verder uitwerken in passende activiteiten of ondersteuningsprogramma’s.

Leren van en met elkaar

Delen

In ons netwerk delen organisaties kennis en ervaringen over de eigen grenzen heen. Ze leren zo actief van en met elkaar. In netwerken voor (wijk)verpleegkundigen, verzorgenden en (praktijk)opleiders worden actuele dilemma’s besproken. Ook tijdens de bestuursvergaderingen staat kennisuitwisseling en zorgvernieuwing centraal. Bij elk project maken we een projectplan en zoeken we de beste samenstelling van zorgprofessionals, onderzoeks- of kennisinstituten en zorgexperts.

artikel-verschenen

Netwerk met kennis- en onderzoekpartners

Niet alleen

We werken met een uitgebreid netwerk van samenwerkingspartners. Dit zijn onderzoeks- en kennisinstituten, zoals LOCOmotion, en FWG Progressional People, universiteiten, ROC’s en hogescholen, en koepelorganisaties als V&VN. We trekken gezamenlijk op in onderzoek en ontwikkelen nieuwe tools of trainingen die direct toepasbaar zijn in de zorgpraktijk. Daarbij vragen we regelmatig gezamenlijk projectsubsidies aan bij partijen als ZonMw.

Actueel onderzoeks- en trainingsprogramma

In beweging

We bewegen mee met thema’s die aandacht vragen in de zorg en delen informatie op een manier die past bij deze tijd. We kennen de taal van de verzorgende en verpleegkundige en zetten die in om inspirerende, bruikbare, toegankelijke tools te ontwikkelen en delen.

Stap in ons netwerk!

Doe mee

We breiden ons netwerk graag uit met nieuwe zorgorganisaties en kennis- en samenwerkingspartners. Als zorgpartner investeer je jaarlijks een vast bedrag. Je profiteert dan een heel jaar van activiteiten voor de zorgprofessional en hebt als eerste inzicht in onderzoeksuitkomsten en innovaties in de zorg.

Heb je vraag voor vernieuwing in de zorg of wil je gezamenlijk een projectsubsidie aanvragen? Dan komen we graag bij je langs. Mail naar directeur Elvira Nijhof, e.nijhof@vankleefinstituut.nl of bel voor een afspraak 06-51705563.