Jaarbericht VKI 2022: Staan voor je werk... en voor jezelf! (mini-magazine)

Jaarbericht VKI 2022: Staan voor je werk... en voor jezelf! (mini-magazine)
In dit mini-magazine (jaarbericht 2022), speciaal voor jou, inspireren we je met projecten, onderzoeken en activiteiten die we in 2022 hebben gedaan. Samen met de zorgverleners, beleidsmakers en opleiders bij onze kernpartners. Geniet van de verhalen van je collega's, en leer van de tips en ervaringen!

In de intensieve coronajaren leerden we anders denken. Als het linksom niet ging, moesten we rechtsom. Of via een omweg weer vooruit. Daar zijn veel nieuwe ideeën uit ontstaan. En vastberadenheid. Zorgverleners namen het heft in handen. Teamleiders staken hun kop boven het maaiveld. Zorgorganisaties toonden lef en startten samen met ons nieuwe praktijkprojecten om zorgverleners te helpen bij de ontwikkeling van hun vak.

In dit magazine zetten we de nieuwe initiatieven in de spotlights. Zo vertelt Josine wat het ontwikkeltraject Onbekend Talent haar heeft opgeleverd. Bea en Jolanda laten zien wat hun team ontdekte in het nieuwe onderzoeksproject over continentiezorg. Janny vertelt waarom ze gelooft dat collegiaal ondersteuners waardevol kunnen zijn in de thuiszorg. Verder delen we tips en maken we je wegwijs, zodat je zelf aan de slag kunt met onze informatieboekjes, voorlichtingsfilmpjes, lespakketten en podcasts.

Veel leesplezier!

Deel met een collega