VKI Nazomerfestival: boost je vitaliteit en veerkracht!

Na je zomervakantie direct weer aan het werk? Wij helpen je om jouw najaar fris in te gaan met dit heerlijk VKI nazomerfestival! Tijdens deze leuke middag combineren we leren met ontspanning. Je kunt kiezen uit 3 workshops, de inspiratiemarkt bezoeken en jezelf laten verwennen. Natuurlijk omlijsten we het geheel met zomerse sferen, fruitige versnaperingen en andere verwennerijen. Wat dacht je van een heerlijke handmassage? Of laat je toekomst voorspellen in het Theater van de waarheid. En nog veel meer leuke, grappige, ontspannende en interessante activiteiten! Vervelen zul je je in ieder geval niet!

Samenwerken Vitaliteit Veerkracht
Inschrijven

Je moet een account hebben om je in te schrijven.

do 19 sep. 12:00 - 17:00
Scheltema, Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden

Duur van de bijeenkomst: 5 uur
Maximum aantal plaatsen: 100
Accreditatiepunten: 4

Deelname aan een bijeenkomst van VKI kost jou niets, maar jouw organisatie wel! Ga dus zorgvuldig om met je reservering.


Deel met een collega

Informatie

Lampje erop!

Het festival wordt geopend door onze dagvoorzitter Wendelien Wouters. Na een zonnig welkom zet zij onder begeleiding van muziek inspirerende zorgverleners in de schijnwerper die laten zien hoe zij hun werk leuk houden.

Kennisronde

Na deze opwarmer start de kennisronde. Je kunt kiezen uit drie workshops. Eén over passende zorg, één over moeilijk en onbegrepen gedrag en één over persoonlijk leiderschap.

Verwenronde

De tweede ronde is de verwenronde. Denk aan handmassage, make up- en haaradvies, ontspannings- en ademhalingsoefeningen of een bezoekje aan de fotograaf. Je kiest vooraf waar je graag naar toe wilt gaan.  Er zijn twee rondes, dus je kiest twee dingen. Heb je misschien aan het eind van de dag een mooie portretfoto voor op LinkedIn én ga je ontspannen de avond in!

We werken nog aan het kennis- en verwenprogramma, maar dat volgt zo spoedig mogelijk. Houd deze website in de gaten!

Inspiratiemarkt

Laat je bij inloop en tijdens de lange pauze inspireren door projecten van je collega’s van de andere organisaties die op de informatiemarkt gepresenteerd worden..

Zet dit leuke evenement in je agenda en schrijf je in!

Programma

12:00 Inloop met verwenlunch en inspiratiemarkt
13:00 Opening en welkom door Wendelien Wouters
13:30 Lampje erop! Zorgverleners in de spotlights
14:30 Kennisronde met keuze uit 3 workshops
15:30 Pauze met zomerse verwennerij en bezoek inspiratiemarkt
16:00 Verwenronde 1

16:30

17:00

Verwenronde 2

Afsluitende borrel en doorloop inspiratiemarkt

 

Dagvoorzitter

Wendelien Wouters

Met haar roots in het theater maakt Wendelien als dagvoorzitter van elke bijeenkomst een bijzondere beleving, waarin dialoog centraal staat. Ze zorgt ervoor dat er een dynamische verbinding ontstaat tussen de zaal (of de mensen thuis) en de spreker(s). Iedereen is deelnemer!

wendelien-wouters-5