Kennisnetwerk verpleegkundigen in verpleeghuizen

De zorg in verpleeghuizen wordt steeds complexer. Eén van de redenen waarom verpleeghuizen steeds vaker verpleegkundigen aanstellen. Het is een nieuwe functie die vaak nog helemaal vorm gegeven moet worden.

Inschrijven

Je moet een account hebben om je in te schrijven.

di 5 nov. 15:00 - 17:00
Online via Zoom

Duur van de bijeenkomst: 2 uur
Maximum aantal plaatsen: 25
Accreditatiepunten: 2

Deelname aan een bijeenkomst van VKI kost jou niets, maar jouw (aangesloten) organisatie wel! Ga dus zorgvuldig om met je reservering.


Deel met een collega

Informatie

Steeds meer organisaties stellen verpleegkundigen aan in verpleeghuizen. Hoe geef je vorm aan die functie? Hoe zorg je ervoor dat het een aantrekkelijke functie is en blijft? In dit kennisnetwerk deel je met andere verpleegkundigen jouw kennis en ervaringen. Samen gaan we op zoek naar oplossingen voor zaken waar je tegenaan loopt.

De zorg in verpleeghuizen wordt steeds complexer. Eén van de redenen waarom verpleeghuizen steeds vaker verpleegkundigen aanstellen. Het is een nieuwe functie die vaak nog helemaal vorm gegeven moet worden. In dit kennisnetwerk praten we met elkaar hoe de functie in de verschillende verpleeghuizen vorm gegeven wordt. Ook delen we met elkaar wat goed gaat en waar jullie tegenaan lopen.

Wil je kennismaken met verpleegkundigen in andere verpleeghuizen of andere organisaties? Meld je dan aan.

Programma

14:45 uur Digitale inloop
15:00 uur Start bijeenkomst
17:00 uur Afronding bijeenkomst

Trainer

Annemarie Klaassen

annemarie