Theatervoorstelling: Laat je stem horen! Hoe kun jij invloed uitoefenen in jouw organisatie?

Krijg jij de ruimte om mee te denken over het beleid van jouw organisatie? Mag jij zelf aan de slag om verbeteringen in jouw werk en/of team door te voeren? Hoe wordt jouw stem gehoord? In deze conferentie leer je over zeggenschap geven én krijgen in spannend theater en inspirerende workshops!

Inschrijven

Je moet een account hebben om je in te schrijven.

di 24 okt. 13:30 - 17:00
Theater 'Het Kapelletje', Van der Sluysstraat 176, 3033 SR Rotterdam

Duur van de bijeenkomst: 3,5 uur
Type bijeenkomst: Conferentie
Maximum aantal plaatsen: 90
Accreditatiepunten: 3

Deelname aan een bijeenkomst van VKI kost jou niets, maar jouw organisatie wel! Ga dus zorgvuldig om met je reservering.


Deel met een collega

Informatie

Kun jij als zorgprofessional meedenken over het beleid van jouw organisatie? Durf jij te zeggen wat jij zou veranderen in het werk, zodat je beter zorg kunt verlenen? Geeft jouw manager of teamleider jou ook de ruimte om jouw mening te geven? Daarover gaat deze inspirerende theatervoorstelling.

Theatervoorstelling

In deze vrolijke en interactieve theatervoorstelling van Ervarea zie je mooie praktijkvoorbeelden uit de zorg. Over hoe jij als zorgverlener je stem kunt laten horen. Of hoe je dat misschien beter niet kunt doen. En over de rol van jouw manager of bestuurder hierbij. Dit komt allemaal aan bod in deze theatervoorstelling die helemaal op maat is gemaakt voor jullie!

Forum

Na de theatervoorstelling praten we na met zorgverleners, managers en bestuurders onder leiding van dagvoorzitter Anne Nusselder. Wat heeft iedereen geleerd van de theatervoorstelling? Wat gaan we anders doen, wat willen we behouden? Laat ook hier jouw stem horen, zo leren we van en met elkaar!

Meedenken of meepraten?

Heb je nog een leuk voorbeeld over hoe jij je stem laat horen op je werk, in je team of bij je client? Mail ons dan op info@vankleefinstituut.nl. Je kunt ons ook mailen als je in het forum wilt meedoen!

We zien je graag op 24 oktober!

Dagindeling

13:00 Inloop met koffie, thee en wat lekkers 
13:30 Welkom en opening door Anne Nusselder, dagvoorzitter 
13:45 Interactief theater over zeggenschap in de zorg door Ervarea 
15:00 Pauze
15:15 Forumdiscussie o.l.v. Anne Nusselder
16:00 Geleerde lessen: tips en tops 
16:15 Napraten onder het genot van een drankje en een hapje 

Dagvoorzitter

Anne Nusselder

Anne Nusselder is dagvoorzitter, interactief theatermaker, trainer en gespreksleider met name in zorg en onderwijs. Ze heeft een academische en creatieve achtergrond. Centraal staat altijd oprecht en authentiek contact maken. Haar energie verbindt mensen. Speels en scherp creëert ze een open dialoog, waarbij iedereen zijn unieke stem kan laten horen. 

anne-nusselder-portret-scaled

Maatwerktheater en forumdiscussie

Ervarea

Maatwerktheater

Ervarea staat voor leren door beleven. Naast het verzorgen van trainingen en workshops maakt Ervarea theater over actuele thema's in de zorg. Dit theater wordt op maat gemaakt en is eenmalig en uniek. De acteurs van Ervarea hebben alle een ruime ervaring in de (ouderen)zorg. 

Arjan Bandel

Forumdiscussie

Lid raad van bestuur Laurens

arjan-bandel-foto-marja-suur-kleur

Caroline Augustinus

Forumdiscussie

Manager Zorg Thuis De Zellingen

jel-9851

Alice van Leur

Forumdiscussie

Manager ActiVite

alice-portret

Marita de Kleijne

Forumdiscussie

Marita is verzorgende IG en Gespecialiseerd verzorgende Psychogeriatrie. Ze is ambassadeur voor de verzorgende en voorzitter van de afdeling verzorgenden van V&VN.

foto-marita

Caroline Smeets

Forumdiscussie

Caroline is wijkverpleegkundige, indicatiecoach en vice-voorzitter van de regie-PAR van Careyn.
 

caroline

Debbie Creutzberg

Forumdiscussie

Debby is verpleegkundig coach bij Topaz. Ze heeft deelgenomen aan het ontwikkelprogramma (On)bekend talent, een traject dat leiderschap en het ontwikkelen van een onderzoekende blik stimuleert.

debbie-creutzburg-albeda-19-april-2023-0441