Conferentie: Spetterende afsluiting ontwikkeltraject (On)bekend talent!

Op 25 september sluiten de deelnemers aan het ontwikkeltraject (On)bekend talent hun inspirerende reis af! ZonMw, het Van Kleef Instituut en Albeda Zorgcollege nodigen je van harte uit om deel te nemen aan de conferentie op 25 september, waar de bevlogen MBO-zorgverleners hun onderzoeksresultaten en ontwikkeling zullen presenteren. Deze professionals zijn bezig met het verbeteren van een situatie in hun eigen zorgpraktijk door middel van actieonderzoek en worden begeleid door actieonderzoekers en docenten. Ze zijn inmiddels met recht Bekende talenten!

Inschrijven

Je moet een account hebben om je in te schrijven.

ma 25 sep. 13:30 - 17:00
Scheltema, Marktsteeg 1, 2312 CS Leiden

Duur van de bijeenkomst: 13:30 tot 17:00
Type bijeenkomst: Conferentie
Maximum aantal plaatsen: 100
Accreditatiepunten: 3

Deelname aan een bijeenkomst van VKI kost jou niets, maar jouw organisatie wel! Ga dus zorgvuldig om met je reservering.


Deel met een collega

Informatie

Het traject heeft als doel om zowel leiderschapsvaardigheden als onderzoekend vermogen van MBO-professionals te ontwikkelen. De pilot is een initiatief van ZonMw in samenwerking met het Albeda Zorgcollege en het Van Kleef Instituut, en tijdens de conferentie wordt de toolkit voor een mogelijk vervolg bij andere ROC’s en kennisinstituten gepresenteerd.

Als je nieuwsgierig bent naar de veranderkracht en leiderschapskwaliteiten van MBO-professionals in hun team, als je als ROC of zorgorganisatie ook aan de slag wilt met dit traject, of als je zelf verzorgende of verpleegkundige bent en geïnteresseerd bent in het volgen van een dergelijk traject, dan is deze conferentie iets voor jou.

De locatie (Rotterdam of Leiden) en het programma worden later bekendgemaakt. Wij delen graag onze ervaringen en hopen je te ontmoeten op 25 september!

deskundig-voor-de-toekomst-1

Dagindeling

13:00 Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
13:30 Opening door dagvoorzitter Barbara Oppelaar
13:35 (On)bekend Talent: waarom nodig? 
14:00 Veranderen is een kunst; welke schoen trek jij als eerste aan? 
15:00 De talenten in het zonnetje
15:30 Talentenmarkt: ontmoeten centraal! 
Tijdens die ontmoeting serveren wij natuurlijk ook een natje en een droogje. 
16:10 Talenten nog één keer centraal; de certificaatuitreiking
16:30
Afronding met een hapje en een drankje

Programma

Opening

In het sfeervolle theater ontvangen we je graag met koffie, thee en wat lekkers. Om 13.30 opent de dagvoorzitter Barbara Oppelaar de middag en interviewt ze de initiatiefnemers van het ontwikkeltraject van ZonMw. Zij schetsen een beeld van de aanleiding en het doel van het ontwikkeltraject.

Veranderen is een kunst!

In het ontwikkeltraject staan veranderen en leiderschap centraal. Barbara neemt ons mee in de leuke maar ook zo complexe wereld van verandermanagement en de rol die professionals daarin spelen. Ze vertelt het niet alleen, maar laat het ons ook aan den lijve voelen.

Welke schoen trek jij altijd als eerste aan en wat heeft dat met verandermanagement te maken?

De talenten in het zonnetje

Op deze middag staan natuurlijk de talenten centraal! Van onbekend naar bekend talent? Hoe is dat gegaan, wat hebben ze aangepakt en natuurlijk: wat zijn de resultaten?

Talentenmarkt

Na de pauze staat de rest van het middag in het teken van ontmoeting:

  • Ontmoeting met de talenten die hun projecten presenteren. Ga zelf het gesprek met ze aan!
  • Ontmoeting met de docenten: wat zijn hun ervaringen, welke tips hebben ze?
  • Ontmoeting met de initiatiefnemers van ZonMw: hoe nu verder en hoe kun je als ROC of nu nog onbekend talent met dit ontwikkeltraject aan de slag?
  • Ontmoeting met de organisatoren die je van alles kunnen vertellen over actieonderzoek, de Roos van Leary of de toolbox die tijdens het traject ontwikkeld is.
Certificaatuitreiking

Aan het eind van het programma zetten we nog één keer de talenten in het middelpunt. Zij ontvangen van hun docenten hun certificaat. En natuurlijk kunnen jullie hen daarna feliciteren!

Dagvoorzitter

Barbara Oppelaar

Ervarea

barbara-oppelaar